GLYCOLPEELING

Een glycolpeeling is om de huidstructuur te verbeteren. Het verwijderd dode huidcellen en verbeterd de conditie van de huid. De glycolpeeling bestaat uit geconcentreerde fruitzuren van suikerriet. 

Geschikt voor:

 • Doffe huid

 • Vermoeide huid

 • Rokershuid

 • Acne 

 • Littekens

 • Rimpels 

 • Grove en/of verstopte poriën

 • Lever- / ouderdomsvlekken

 • Zon schade / huidveroudering

Aantal behandelingen

Glycolpeeling kan je eenmalig ondergaan of voor het beste resultaat in kuurverband. Bij een kuur, die afhankelijk is van de huidconditie, bestaat uit 4 a 6 behandelingen.

Voorzorgsmaatregelen

Belangrijk om te weten is dat u gedurende de kuur of één week na de behandeling er rekening mee moet houden dat uw huid kwetsbaar is voor de zon en zonnebank. 

Na de behandeling geen make-up gebruiken, niet naar de sauna, geen heet bad en of intensief bewegen. Veel water drinken helpt om de afvalstoffen goed af te voeren. 

Glycol Basic

reiniging, epileren, glycolpeeling, verwijderen onzuiverheden, masker, serum, dag- of nachtcrème

€ 37.00

Glycol Classic

reiniging, epileren, glycolpeeling, verwijderen onzuiverheden, massage gelaat en decolleté, masker, serum, dag- of nachtcrème

€ 47.00

Glycolpeeling kuur*

In kuur verband ga ik een persoonlijk plan maken voor het mooiste resultaat!

*bij alle kuren 10% korting op alle benodigde producten voor thuis gebruik. 

MESO MICRONEEDLING THERAPIE

De Meso microneedling pen heeft een naaldkop met 12 steriele micronaaldjes die op diepte in te stellen zijn. Met deze naaldjes wordt de huid oppervlakkig geperforeerd, hierdoor wordt in de huid een “reparatie” proces in gang gezet waarbij glad collageen wordt aangemaakt.

Dit type collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en dat rimpeltjes en fijne lijntjes minder diep worden. Ook wordt de huidstructuur verbeterd.

 

Na de behandeling

Na de behandeling duurt het een aantal weken voor het resultaat zichtbaar wordt en om een optimaal resultaat te verkrijgen zijn meerdere behandelingen nodig. In de meeste gevallen is een optimaal resultaat te bereiken in gemiddeld 6 behandelingen met een tussenperiode van 4 weken.

Deze behandeling is te combineren met andere schoonheidsbehandelingen maar ook te boeken als losse behandeling. Na de eerste reeks behandelingen is het aan te raden om minimaal 4 keer per jaar een Meso microneelding  behandeling te herhalen om het resultaat vast te houden. Indien de behandelingen op de juiste manier worden uitgevoerd in combinatie met de juiste verzorgingsproducten geeft deze behandeling de best mogelijke huidverbetering zonder chirurgische ingrepen.

Littekenbehandeling

Naast het verminderen van rimpels en het optimaliseren van de huidstructuur kan de Meso microneedling pen ook worden gebruikt voor de behandeling van littekens. Afhankelijk van of  het soort litteken (Atrofisch of Hypertrofisch) wordt de frequentie van de behandeling bepaald en kan de zichtbaarheid van de littekens sterk worden verminderd.  De gemiddelde behandelfrequentie ligt tussen de 2 en 4 weken. Goed behandelbare littekens zijn: acne- littekens , snijwond-littekens en striae.

Meso microneedling therapie

Bij een behandeling 3 zones €24.50

Losse behandeling 3 zones €44.50

Bij een behandeling 4 zones €29.50

Losse behandeling  4 zones €49.50

Bij een behandeling 5 zones €34.50

Losse behandeling 5 zones €54.50

Meso microneedling therapie kuur*

In kuur verband ga ik een persoonlijk plan maken voor het mooiste resultaat!

*bij alle kuren 10% op alle benodigde producten voor thuis gebruik

 
 
 
 
 

Jekschot 2

5465PB Zijtaart

Openingstijden:

maandag:

dinsdag:

woensdag:

donderdag: 

09:00 - 12:00 uur

09:00 - 12:00 uur

09:00 - 21:00 uur

09:00 - 21:00 uur

Alleen op afspraak

06-13801891

Volg senz via social media

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle