Meso microneedling therapy

De Meso microneedling pen heeft een naaldkop met 12 steriele micronaaldjes die op diepte in te stellen zijn. Met deze naaldjes wordt de huid oppervlakkig geperforeerd, hierdoor wordt in de huid een “reparatie” proces in gang gezet waarbij glad collageen wordt aangemaakt.

Dit type collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en dat rimpeltjes en fijne lijntjes minder diep worden. Ook wordt de huidstructuur verbeterd. Het resultaat kan worden geoptimaliseerd door het gebruik van Retinol en Hyaluronzuur in serumvorm, retinol is de brandstof voor het aanmaken van collageen en zorgt dat de er meer collageen wordt aangemaakt bij de “reparatie” en dat zorgt voor een mooier resultaat.

Hyaluronzuur zorgt voor het vasthouden van vocht in de huid en verminderd daarmee ook rimpeltjes en zorgt voor een stevigere en vollere huid. De behandeling met de Meso microneedling pen kan op sommige gebieden iets gevoelig zijn maar wordt in de meeste gevallen goed verdragen.

 

Na de behandeling

Na de behandeling duurt het een aantal weken voor het resultaat zichtbaar wordt en om een optimaal resultaat te verkrijgen zijn meerdere behandelingen nodig. In de meeste gevallen is een optimaal resultaat te bereiken in gemiddeld 6 behandelingen met een tussenperiode van 4 weken.

Deze behandeling is te combineren met andere schoonheidsbehandelingen maar ook te boeken als losse behandeling. Na de eerste reeks behandelingen is het aan te raden om minimaal 4 keer per jaar een Meso microneelding  behandeling te herhalen om het resultaat vast te houden. Indien de behandelingen op de juiste manier worden uitgevoerd in combinatie met de juiste verzorgingsproducten geeft deze behandeling de best mogelijke huidverbetering zonder chirurgische ingrepen.

Littekenbehandeling

Naast het verminderen van rimpels en het optimaliseren van de huidstructuur kan de Meso microneedling pen ook worden gebruikt voor de behandeling van littekens. Afhankelijk van of  het soort litteken (Atrofisch of Hypertrofisch) wordt de frequentie van de behandeling bepaald en kan de zichtbaarheid van de littekens sterk worden verminderd.  De gemiddelde behandelfrequentie ligt tussen de 2 en 4 weken. Goed behandelbare littekens zijn: acne- littekens , snijwond-littekens en striae.

Meso microneedling therapy

bij een behandeling 

losse behandeling

bij een behandeling

losse behandeling

bij een behandeling

losse behandeling

€24.50

€44.50

€29.50

€49.50

€34.50

€54.50

3 zones

3 zones

4 zones

4 zones

5 zones

5 zones

*bij alle kuren 10% korting op alle benodigde producten voor thuis gebruik. 

Meso microneedling therapy kan ook in kuurverband*

In kuur verband ga ik een persoonlijk plan maken

voor het mooiste resultaat!