Waarom je de blackhead killer gezichtsmaskers echt niet moet gebruiken


De zwarte blackhead killer gezichtsmaskers van houtskool wie heeft ze niet voorbij zien komen op social media? Ze zijn razend populair en je zou er echt een super mooie huid van krijgen. Het verwijderen van mee-eters tot een egale huid. Maar helaas kan je ze beter niet gebruiken, ze zijn een stuk slechter dan je denkt.

Pijnlijk

Je hebt vast het filmpje voorbij zien komen van het meisje die het masker uit probeerde en het masker er probeerde af te halen, ze kreeg het er amper af en uit eindelijke trok ze heel haar wenkbrauw eraf. helaas zijn de blackhead killer maskers niet alleen een gevalletje 'wie mooi wil zijn moet pijn lijden'.

Net als lijm

De maskers kunnen de huid erg beschadigen. het masker is eigenlijk een goede dat net zo plakt als lijm, het bindt zich aan de cellen op het oppervlak van de huid en de eventuele donshaartjes. Wanneer je het masker eraf trekt, trek je de cellen van de bovenste laag van de huid en ook de donshaartjes. Dat verklaart de pijn, maar ook waarom de huid zo zacht is na het gebruik.

Bacteriën

Maar dat is niet het enige wat het goedje meesleurt. Zo verwijderd het ook de natuurlijke oliën die je huid gezond houden en beschermen. De mee-eters die je op het masker ziet na het verwijderen zijn niet altijd mee-eters. Zo trekt het masker soms ook talgkliertjes mee die je huid beschermen tegen bacteriën van buitenaf.

Bron: Grazia

#beauty #masker